Ski & Snowboard škola „Olimpijski centar Jahorina“ – rezervacije

   

  Još uvijek niste savladali skijaške i snowboarding tehnike, no imate veliku želju da to učinite? Ili, pak, želite da usavršite postojeće skijaško ili snowboarding znanje, ali biste da vam ga prenesu iskusni, licencirani i profesionalni ski i snowboard instruktori? Želite i da saznate sve o pravilima ponašanja na skijaškim stazama i pravilnom korištenju instalacija vertikalnog transporta, kao i naprednim skijaškim tehnikama?

  Za vas je, u tom slučaju, prava adresa na Jahorini Ski & snowboard škola „Olimpijski centar Jahorina”! Uz pomoć sjajnih instruktora ski škole „Olimpijski centar Jahorina” ne samo da ćete zavoljeti ovaj predivni zimski sport, snijeg, i boravak na planini, no i steći zavidno skijaško znanje, čemu mogu posvjedočiti hiljade zadovoljnih, i sada odličnih, skijaša.

  Spremni da vam na zanimljiv i uzbudljiv način približe magiju sportova na snijegu i na engleskom jeziku, instruktori Ski & snowboard škole „Olimpijski centar Jahorina” pripremili su za vas i nove metode obuke jedinstvene na cijeloj planini. Riječ je o kursevima Express i Expert, uz uobičajene usluge koje svaka ski škola nudi – individualnu i grupnu nastavu.

  Express kurs predstavlja program ubrzane edukacije tokom vikenda ili produženog vikenda po 4 do 5 sati dnevno, u malim grupama, uz korištenje takozvanog UPS metoda. UPS je jedinstveni metod koji podrazumijeva ubrzani/direktni program obuke u paralelnoj/karving tehnici, na specijalnim skijama, različitih radijusa, i kao takav, namijenjen gostima koji dolaze na kratak vremenski period, te onima iz okolnih urbanih centara.

  Ekspert kurs namijenjen je odličnim skijašima, rekreativcima, u cilju vrhunskog usavršavanja tehnike i znanja skijanja/bordanja po svim vrstama sniježnih podloga.

  Rezervišite svoje časove skijanja ili snowboarding-a OVDJE, ili telefonskim putem, pozivom na broj +387 65 182 343, popunjavanjem obrasca iznad, kao i na booking mjestima „Poljice“, ski rental „Žana“ u vikend naselju „Šator“, Zlatna Žita u Rajskoj dolini i hotelu „Rajska dolina“! Više informacija o ponudi, takođe, potražite pozivom na navedeni broj telefona.

  Cjenovnik i promotivni paketi Ski & snowboard škole „Olimpijski centar Jahorina” dostupni su OVDJE!

   

   

  Ski instruktori


  Nikola Faladžić 1998. godište

  Učitelj alpskog skijanja U1 nivo ATUS. Od malena voli planinu i skijanje, komunikativan, bivši pripadnika GSS Jahorina, tečno govori ruski i engleski. Nov u učiteljskom poslu, no vrijedan i ambiciozan, maksimalno posvećen ličnom usvaršavanju i napredovanju.


  Aleksandar Lalović 1975. godište

  Učitelj alpskog skijanja U1 nivo ATUS. Skijanjem se bavi od malena, završio Ekonomski fakultet. Ljubav prema skijanju, planini i podučavanju usmjerila ga je ka tome da se oproba kao učitelj skijanja. Sporazumijeva se na engleskom jeziku. Uredan, vrijedan, tačan u poslu, što daje sigurnost polaznicima da će uspješno savladati skijaške vještine.


  Stefan Kovačević 2000. godište

  Učitelj alpskog skijanja U 1 nivo ATUS. Miran, staložen, strpljiv. Ima tri godine iskustva u ovom poslu. Vrijedan, tačan i pouzdan. Vrlo dobar u radu sa odraslima i djecom kako kako individualno, tako i u grupama. Odrastao na Jahorini i od malena zavolio planinu i skijanje kao dio odrastanja, igre i uobičajenog života. Svoju ljubav i strast prema zimi, skijanju i avanturama na planini rado će prenijeti na druge. Student elektrotehnike, tečno govori engleski jezik.


  Mia Mihić 1998. godište

  Učitelj alpskog skijanja U3 nivo ATUS sa šestogodišnjim radnim iskustvom. Ljubav prema skijanju i planini razvila u najranijem detinjstvu s obzirom na to da je odrasla na olimpijskoj ljepotici Jahorini. Kao djevojčica trenira u SK Jahorina u kome je postigla zavidne takmičarske rezultate. Nakon takmičarske karijere nastavlja kao učitelj skijanja i sa velikim žarom i ljubavlju prenosi tajne skijanja svojim polaznicima. Tečno govori engleski jezik. Vedra, pozitivna, energična uživa u svom poslu. Voli da radi sa najmlađima sa kojima ima izuzetno strpljenje i prisan odnos.


  Milan Mihić 1999. godište

  Učitelj skijanja 2 nivo ATUS. Vedar, poletan, pozitivan, energičan i izuzetno komunikativan. Posvećen da maksimalno kvalitetno prenese svoja znanja o skijanju polaznicima. Mlad, ali sa mnogo skijaškog iskustva kao dugogodišnji takmičar. Četiri godine radnog iskustva na Jahorini. Student politikologije na Filozofskom fakultetu.


  Miroslav Jukić 1973. godište

  Učitelj alpskog skijanja U3 nivo ATUS – ISIA – međunarodni profesionalni učitelj i UPS instruktor. Radno iskustvo više od 20 godina kao učitelj, a prije toga bio je uspješan takmičar u alpskim disciplinama tokom 15 godina takmičarske karijere. Iza godina učiteljskog rada rezultat je puno zadovoljnih polazanika, sada odličnih skijaša. Iskusan, strpljiv, posvećen polaznicima maksimalno – profesionalac.


  Maja Gazivoda 1983. godište

  Učitelj alpskog skijanja 1 nivo ATUS i UPS instruktor. Profesor fizičke kulture, sa 16 godina radnog iskustva na Jahorini. Iskusna , stručna, odgovorna, predusretljiva, dobar animator. Odlična u individualnoj i grupnoj nastavi sa početnicima i naprednim skijašima.


  Goran Grujić 1976. godište

  Učitelj skijanja 1 nivo ATUS, profesor fizičke kulture. Instruktor od 2003 godine. Izuzetno staložen, strpljiv, odgovoran. Duhovit , zabavan, velikim, radnim iskustvom garantuje polaznicima bezbijedno, zabavno i zanimljivo učenje skijanja.


  Boban Grujić 1987. godište

  Učitelj snouborda 1 nivo ATUS. Profesor fizičke kulture. Dugogodišnji član GSS, vrijedan , tačan , posvećen polaznicima. Bavi se muzikom privatno, instruktor Zumbe, svestran član naše škole. Uz njega na maksimalno bezbijedan i zanimljiv način upoznaćete vještine snoubordinga, ali i sve kutke olimpijske ljepotice Jahorine, koje izvrsno poznaje.


  Srdjana Marinkovic 1996. godište

  Završila fakultet za Turizam i hotelijerstvo, Univerzitet za poslovne studije Banja Luka. Tečno govori engleski i njemački jezik. Posjeduje certifikate za završen kurs engleskog jezika. Dobra u individualnom, ali i u grupnom radu, komunikativna, ljubazna, predusretljiva. Dostupna za sve vaše upite vezane za ski školu, kao i rezervacije iste.