Ski škola Olimpijski centar – Osjeti život na skijama

Ski škola rezervacije

  Ski škola Olimpijski centar – Osjeti život na skijama

  Želite naučiti ili usavršiti svoje skijaške ili snowboard vještine? Prava adresa je ski škola Olimpijskog centra Jahorina gdje vas čekaju iskusni, licencirani i profesionalni ski i snowboard instruktori uz koje ćete skijanje definitivno uvrstiti u omiljeni sport. Hiljade zadovoljnih skijaša to mogu posvjedočiti.
  Rezervišite vaše časove na prodajnom mjestu Poljice, pozivom na broj +387 65 182 343 ili putem maila skiskola@oc-jahorina.com

  Instruktori ski škole Olimpijski centar– spremni su da na zanimljiv i uzbudljiv način obuče sve one koji žele da postanu skijaši ili boarderi, kao i da polaznicima, bez obzira na to odakle dolaze i koji jezik govore, pomognu da sa sobom ponesu sjajne utiske sa olimpijske planine.

  Cjenovnik i promotivni paketi ski škole su dostupni OVDJE

  Za ovu sezonu smo pripremili i nove metede obuke u našoj ski školi Olimpijski centar Jahorina, radi se o ubrzanim UPS kursevima i takvu vrstu usluge će pružati samo naša ski škola na cijeloj planini. Radi se o sljedećim metodama:

  Express kurs – posebne cijene na broj učesnika – Program ubrzane edukacije tokom vikenda ili produženog vikenda po 4 do 5 sati dnevno u malim grupama 3 do 5 godina polaznika uz korišćenje UPS metoda. Namjenjen za goste koji dolaze na kratak vremenski period i gostima iz okolnih urbanih centara.

  Ekspert kurs – namjenjen odličnim skijašima rekreativcima u cilju vrhunskog usavršavanja tehnike i znanja skijanja/bordanja po svim vrstama snježnih podloga.

  Buking mjesta ski škole su: Poligon Poljice, hotel Rajska dolina, Dva Javora, Jahorinska Vila, Zlatna Žita, Planet Bike, ski rental Etno (vikend naselje) hotel Bistrica i sve ski kase.

  Za više informacija kontakt: +387 65 182 343 ; mail: skiskola@oc-jahorina.com.

  Ski instruktori

  Nikola Faladžić 1998. godište

  Učitelj alpskog skijanja U1 nivo ATUS. Od malena voli planinu i skijanje, komunikativan, bivši pripadnika GSS Jahorina,tečno govori Ruski i Engleski. Ljubazan, strpljiv. Nov u učiteljskom poslu no vredan i ambiciozan maksimalno posvećen ličnom usvaršavanju i napredovanju. Odgovoran prema polaznicima.

  Aleksandar Lalović 1975. godište

  Učitelj alpskog skijanja U1 nivo ATUS. Skijanjem se bavi od malena, završio Ekonomski fakultet. Ljubav prema skija nju planini i podučavanju usmerila da se oproba kao ski učitelj. Sporazumeva se na engleskom. Uredan, vredan tačan u poslu što daje sigurnost polaznicima da će uspešno savladati skijaške veštine.

  Sara Mumović 1998. godište

  Učitelj alpskog skijanja U 1 nivo ATUS. 2 godine radnog iskustva na Jahorini. Od malena se bavi skijanjem prvo kroz takmičarsku karjeru u alpskom a kasnije I nordijskom skijanju. Ljubazna, mirna, strpljiva maksimalno posvećena uspešnom prenosu skijaških veštna na polaznike. U radu sa decom strpljiva I pažljiva. Rado bi svoje znanje podelila sa polaznicima.

  Stefan Kovačević 2000. godište

  Učitelj alpskog skijanja U 1 nivo ATUS. Miran, staložen, strpljiv. 3 godine iskustva u ovom poslu. Vredan, tačan i pouzdan. Vrlo dobar u radu sa odraslima I decom kako u individualnom tako I u grupnom radu.Odrastao na Jahorini I od malena zavoleo laninu I skijanje kao deo odrastanja, igre i uobičajenog života. Svoju ljubav I strast prema zimi, skijanju I avanturama na planini rado će preneti na druge. Student elektrotehnike, tečno govori engleski jezik.

  Mia Mihić 1998. godište

  Učitelj alpskog skijanja U2 nivo ATUS. Šestogodišnje radno iskustvo kao učitelj. Ljubav prema skijanju I planin razvila u najranijem detinjstvu obzirom da je odrasla na olimpijskoj ljepotici Jahorini. Kao djevojčica trenira u SK Jahorina u kome je postigla zavidne takmičarske rezultate. Nakon takmičarske karijere nastavlja kao učitelj skijanja I sa velikim žarom I ljubavlju prenosi tajne skijanja svojim polaznicima. Tečno govori Engleski jezik. Vedra, pozitivna, energična uživa u svom poslu. Voli da rad isa najmlađima sa kojima ima izuzetno strpljenje I prisan odnos.

  Milan Mihić 1999. godište

  Učitelj skijanja 2 nivo ATUS. Vedar, poletan, pozitivan, energičan i izuzetno komunikativan. Posvećen da maksimalno kvalitetno prenese svoja znanja o skijanju polaznicima. Mlad ali sa puno skijaškog iskustva kao dugogodišnji takmičar. 4 godine radnog iskustva na Jahorini. Student politikologije na filozofskom fakultetu.

  Miroslav Jukić 1973. godište

  Učitelj alpskog skijanja U3 nivo ATUS – ISIA – međunarodni profesionalni učitelj i UPS instruktor. Radno iskustvo preko 20 godina kao učitelj a pre toga uspešan takmičar u alpskim disciplinama tokom 15 godina takmičarske karijere. Iza godina učiteljskog rada rezultat je puno zadovoljnih polazanika sada odličnih skijaša. Iskusan, strpljiv, posvećen polaznicima maksimalno – profesionalac.

  Maja Gazivoda 1983. godište

  Učitelj alpskog skijanja 1 nivo ATUS i UPS instruktor. Profesor fizičke culture. 16 godina radnog iskustva na Jahorini. Iskusna , stručna, odgovorna , predusretljiva dobar animator. Odlična u individualnoj I grupnoj nastavi sa početnicima I naprednim skijašima.

  Goran Grujić 1976. godište

  Učitelj skijanja 1 nivo ATUS, profesor fizičke kulture. Instruktor od 2003 godine. Izuzetno staložen, strpljiv, odgovoran. Duhovit , zabavan sa velikim radnim iskustvom garanzuke polaznicima bezbedno, zabavno I znimljivo učenje skijanja.

  Boban Grujić 1987. godište

  Učitelj snouborda 1 nivo ATUS. Profesor fizičke kulture. Dugogodišnji član GSS, vredan , tačan , posvećen polaznicima. Bavi se muzikom privatno, Instruktor Zumbe, svestran član naše škole. Uz njega na maksimalno bezbedan I zanimljiv način upoznaćete veštine snouborda ali I sve kutke olimpijske Lepotice Jahorine koji izvrsno poznaje.

  Srdjana Marinkovic 1996. godište

  Završila fakultet za Turizam i hotelijerstvo, Univerzitet za poslovne studije Banja Luka. Tečno govori engleski i njemački jezik. Posjeduje certifikate za završen kurs engleskog jezika. Dobra u individualnom, ali i u grupnom radu, komunikativna, ljubazna, predusretljiva. Dostupna za sve Vaše upite vezane za ski školu, rezervacije iste…

  Isidora Golijanin 1998. godište

  Buker ski škole. Ljubazna i komunikativna, uvijek spremna da vas srdačno dočeka i da pruži sve informacije vezane za skijanje i ski školu.

  Studira turizam i hotelijerstvo, tečno govori engleski jezik.