Photo challenge

Ispoziraj, uslikaj se i, svojom fotografijom, osvoji vrijednu nagradu!

 

Pozivamo sve ljubitelje Jahorine i njene magične prirode, ljubitelje fotografije, one koji svoje fotografije i lokaciju rado dijele sa svojim prijateljima, talentovane fotografe, ali i one malo manje talentovane, da svojim fotografijama učestvuju u izazovu koji im može, osim neizmjerne zabave i lijepih uspomena, donijeti i vrijedne nagrade!

Izazov pod nazivom „Jahorina Photo Challenge“ ideja je tima Olimpijskog centra Jahorina u kojem će se njegovi učesnici uslikati na 4 vidikovca sa zaista božanstvenim pogledom na okolne vrhove i prirodu, podijeliti svoje fotografije na društvenoj mreži Instagram, fenomenalno se zabaviti, ali i sačuvati uspomene na predivne trenutke.

Photo pointi:

  1. Kalajidžin kamen
  2. Sedla
  3. Pogledine
  4. Blizanci

Sve što je potrebno da oni učine kako bi uspješno učestvovali u „Jahorina Photo Challenge“-u jeste da isprate korake koje je potrebno napraviti, a to su:

  1. Ispoziraj i uslikaj se!
  2. Više uspomena, više osmijeha, više nagrada – uslikaj se i na preostalim „photopoint“ lokacijama!
  3. Podijeli svoju fotografiju sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Instagram!
  4. Ispod fotografija stavi #jahorina, #photojahorina, te # za svaku lokaciju na kojoj zabilježiš fotografiju (#kalajdžijinkamen, #blizanci, #pogledine i #sedlo), kako bi još više virtuelnih prijatelja ugledalo tvoju fenomenalnu fotografiju!

Svojim fotografijama učesnici „Jahorina Photo Challenge“-a osvojiće zaista sjajnu nagradu:

– vaučer sa popustom od 30% na cjelokupnu ponudu u Olimpijskom baru, koji mogu iskoristiti jedanput u toku ljetne sezone, ali i

– ući u uži krug vrijednih fotografa koji se svojim fotografijama i hastag-ovima bore za glavnu nagradu – 7dnevnu D+N ski kartu…

… što će zasigurno učiniti da se sa osmijehom vrate svojoj omiljenoj planini i u zimskim mjesecima!

Svi učesnici „Jahorina Photo Challenge“-a svoj će vaučer moći preuzeti u Suvenirnici Olimpijskog bara. Ime dobitnika glavne nagrade biće objavljeno 1.10.2022. godine!

 

– Where summer adventure awaits! –