Jedna od 68 kabina impozantne gondole Poljice na istoimenoj stazi, dizajniranih u “Diamond” stilu, je VIP kabina, koja će svim posjetiocima Jahorine koji budu željeli da obilježe bitan životni momenat sa svojom porodicom, prijateljima, ili pak voljenom osobom, u noćnoj panoramskoj vožnji istom, pružiti nevjerovatan osjećaj. Tehnologija LED efekata koja je ugrađena u unutrašnjost kabine, kao i sa spoljašnje strane, korisnicima usluge panoramska vožnja VIP kabinom gondole Poljice osiguraće poseban i čak praznični osjećaj, kao i pogled na planinu iz potpuno drugog ugla. Priuštite sebi nezaboravnu vožnju, udobno se smjestite u kožna sjedišta, otvorite bocu šampanjca i probajte izvrsnu mezu sačinjenu od velikog broja preukusnih domaćih proizvoda, pripremljenu za vas sa velikom pažnjom i ljubavlju.

Ukoliko se, tokom sljedeće posjete Jahorini, odlučite na aktivnost panoramska vožnja VIP kabinom gondola Poljice, potrebno je da, prije nego rezervišete svoje mjesto u istoj, se odlučite između dva segmenta ponude:

– VIP gondola 1, čija cijena od 150 KM uključuje vožnju gondolom Poljice u trajanju do 1h i konzumaciju šampanjca, te

– VIP gondola 2, čija cijena od 250 KM uključuje vožnju gondolom Poljice u trajanju do 1h , konzumaciju šampanjca i hrane u vidi meze.

 

Rezervaciju odabrane opcije možete izvršiti putem e-pošte OVDJE – istu je potrebno izvršiti barem najmanje dan ranije od previđenog datuma korištenja usluge.