Niste skijaš, ali žarko želite da istražite jahorinske vrhove? Sport vam nije jača strana, ali obožavate šetnju i željeli biste na ovaj način da se popenjete na vrh olimpijske planine Jahorine i uvjerite se u sve one prekrasne priče koje vam skijaši donose sa skijanja? Sa krpljama je to moguće! Provedite dan u društvu prijatelja i uživajte u hodanju na krpljama sniježnim jahorinskim krajolikom, uz pomoć ove posebne obuće, štapova, tople odjeće koju smo sigurni da ste ponijeli sa sobom, i sjajnog raspoloženja.

 

Krpljanje je prethodne dvije zimske sezone na Jahorini osvojilo vaša srca, a ne sumnjamo da će upravo tako biti i tokom sezone 22/23. U istoj, Olimpijski centar Jahorina za vas je pripremio:

– dnevne i noćne, organizovane i vođene ture, koje će se krpljati preko Gole Jahorine ili Kalajidžinih stijena, u trajanju od 3 sata, po individualnoj cijeni od 30KM, te

– individualne i ekskluzivne dnevne i noćne ture, čije se trajanje, ruta i cijena formiraju po dogovoru.

 

Ukoliko ne posjedujete svoje krplje, ne brinite se – svoj par iznajmite ski kasi Poljice, uz individualni dnevni najam od 20KM. Cijena se odnosi na dječije i modele za odrasle osobe.

 

Ostalo je samo da vas pitamo – da li ste spremni za krpljanje?

 

Za više informacija o ovoj aktivnosti, te prijavi za istu, pozovite broj 065 922 722!