Na kioscima zemalja bivše Jugoslavije, u jesen 2022. godine, po prvi put se našao jedan od najluksuznijih časopisa ikada izdatih na prostoru zemalja bivše Jugoslavije – časopis „SkiYu“. Isti je projekat sjajne saradnje Olimpijskog centra Jahorina i Color Media Communication izdavačke kompanije, čije je prvo izdanje svjetlost dana ugledalo pred početak nove zimske sezone na olimpijskoj planini Jahorini. Riječ je o jedinstvenom, regionalnom časopisu o skijanju, namijenjenom skijaškoj populaciji, ljubiteljima planina, te onima koji su intrigirani ponudom skijaških centara zemalja bivše Jugoslavije. Prvo izdanje ovog vanvremenskog časopisa predstavlja neprikosnoven vodič u planiranju odmora u zimskim mjesecima, putem kojeg njegovi čitaoci imaju priliku da na jednom mjestu saznaju odgovore na sva pitanja koja proizilaze iz odluke da njihovo zimovanje bude ne sjajno, no sjajnije nego prethodno, počevši od informacije koja su to poznata skijališta iz republika nekadašnje zajedničke države, sve do broja i težine staza kojima ona raspolažu, te na koji način da izaberu najboljeg instruktora skijanja na jednoj od planina.

Uz interesantne činjenice o svakom od pomenutih skijališta, preko živopisnih fotografija istih, sadržaj „SkiYu“ časopisa sadrži i mnogoborojne fantastične intervjue sa poznatim licima nekadašnje i sadašnje skijaške i planinske scene. “SkiYu” predstavlja najluksuzniji magazin koji je kompanija Color Media Communication izdala u 30 godina izdavačke istorije, a koji je, zbog svoje regionalne prirode, dvojezičan. Izdat je u više od 20.000 primjeraka koje svi čitaoci mogu pronaći na svim kioscima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji te Sjevernoj Makedoniji.

Uloga “SkiYu” časopisa u svijetu zimskog sporta ide mnogo dalje od samog informisanja. Kroz njega se prenose priče o nevjerovatnim skijaškim stazama, bajkovitim pejzažima, bogatoj kulturi i avanturama koje očekuju posjetioce.

Uspjeh, lavina pozitivnih komentara i fantastičnih reakcija radosnih čitalaca “SkiYu” časopisa bili su savršen povod za realizaciju njegovog drugog izdanja, u jesen, 2023. godine. Kroz drugo izdanje “SkiYu” časopisa  čitaoci se mogu detaljno upoznati sa hotelskom i restoranskom ponudom skijaških centara o kojima je riječi bilo u prvom izdanju, ponudom rentala skijaške opreme, ponudom prodavnica sportske opreme, kao i aktivnostima koje turističke organizacije oblasti u kojima se nalaze pomenuti ski centri nude posjetiocima istih. U drugom izdanju “SkiYu” časopisa ljubitelji planina se mogu upoznati i sa ljetnim ponudama ski centara, koje iz godine u godinu poprimaju novu, ozbiljniju dimenziju.

Elektronsku verziju prvog izdanja „SkiYu“ časopisa možete pronaći OVDJE!

Elektronsku verziju drugog izdanja “SkiYu” časopisa možete pronaći OVDJE!