Planina i vodene aktivnosti, nespojiv tandem, zar ne? Ne na Jahorini! Akumulaciono jezero na vrhu Jahorine i staze Poljice rezervisano je za atrakcije na vodi, pod kojima podrazumijevamo 3 različite aktivnosti koje će Vas, doslovno, oduševiti, a to su Pedaline, Kajak, te Lopte.

Pedaline

Pozovite drage i voljene osobe da Vam se pridruže u jednoj ovakvoj vožnji, u zaista posebnom ambijentu – jer, koliko ljudi koji su se pedalinom vozili na vještačkom jezeru i na skoro 2.000 metara nadmorske visine poznajete?

Kajak

Individualna, ili vožnja kajakom u dvoje, na nadmorskoj visini od 1879 metara, ne samo da predstavlja fantastičan trening za tijelo svakog učesnika u aktivnostima, već i jedinstveno iskustvo, tokom kojeg oni dolaze u blizak kontakt sa prirodom, i sa sobom nose samo najljepše uspomene i vibracije.

Lopte

Lopta predviđena za ovu vrstu aktivnosti na vodi podsjeća na veliki mjehur, u kojem se oni ušuškaju i lagano krstare vodom akumulacionog jezera, što ih često zavara, jer kroz samo par minuta ona oduzme veliki dio energije učesnika, ali donese ono vrednije, a to su nezaboravna zabava i smijeh!